Skip to main content

Photowalk

Tillsammans med Fotosidan.se och Wildnature fotoreser besöker vi 2 nationalparker med erkänt spännande natur och med stora möjligheter till fina bilder.

På denna tur på Öland i Halltorps hage får du följa med OM SYSTEM Ambassadören Henrik Karlsson och Pernilla Becker från OM SYSTEM!

 

UPPLÄGGET
Tanken är att samlas, hålla tummarna för vackert ljus och sen kommer vi gå en runda på ca 4-5 h i lugn och sakta mak. Under rundan så kommer vi stanna då det ser bra ut för foto, och dessutom kanske en längre stund på ett par ställen för att jobba mer med motiv och ljus och för att fika. Det finns ingen förutbestämd agenda utan det blir vad vi alla och naturen och vädret på plats gör den till. Rundan beräknas ta 4-5 h.

På de turen finns det med låneutrustning från OM SYSTEM för den som är intresserad av att testa något. Det kommer finnas begränsat med saker eftersom vi också ska bära det i skogen. 

 

VAD SKA JAG TA MED?
Packa kameraryggsäcken med lämplig utrustning. Ta även med fika och förstärkningskläder. Regnkläder och regnskydd till kamerorna/ryggsäcken. Kanske stativ. Objektiv från vidvinkel och makro till telezoomar av olika längd.

ANMÄLAN
Det är gratis att delta men du anmäler dig så vi vet hur många som kommer. Du anmäler dig genom att vara med i gruppen On Location Photo Walks på FOTOSIDAN.SE och sedan väljer du vilken Photo Walk du vill vara med på. Det finns inget maxtak på deltagare.

Starten på denna runda är sen eftermiddag (exakt tid och samlingsplats kommer någon vecka innan rundan till de som anmält sig).

Till anmälan Länk

Detaljer

Börjar: 17 juni 2023
17:30
Avslutas: 17 juni 2023
21:00
OM SYSTEM

Halltorps Hage, Borgholm, Sweden

Strandvägen 22
387 92 Kalmar län
Sverige

Avläst tidszon