Skip to main content

FotoFair 1 & 2 juni 2024 - Exclusieve Roofvogelworkshops

1–2 juni 2024

10:00 - 17:00

De inschrijvingen zijn afgesloten

Exclusieve Roofvogelworkshops tijdens de FotoFair op 1 & 2 juni 2024

Ook dit jaar zijn wij aanwezig tijdens de 11e editie van de FotoFair. Naast het team van OM System zijn Ambassadors Alexander Koenders & Guido van de Water beschikbaar en heb je de mogelijkheid al onze camera’s en lenzen van dichtbij te bekijken en vragen te stellen.    Ook dit jaar kun je weer deelnemen aan een Exclusieve Roofvogel workshop en heb je tevens de gelegenheid de nieuwe OM System OM-1 Mark II uit te proberen.

 

Tijdens deze 90 minuten durende roofvogelworkshop verzorgd door De Valk Roofvogels uit Lunteren, ga je aan de slag met de verschillende aspecten binnen de vogelfotografie. Onder leiding van Alexander Koenders en/of Guido van de Water maak je portretten en actiefoto’s van de diverse vogels en leer je om de volledige details van het verendek vast te leggen. Je krijgt instructies waardoor jouw foto’s niet kunnen mislukken.

---

Je kunt deze workshop volgen met je eigen camera of je hebt de mogelijkheid een camera met lens van ons te lenen. De ultieme gelegenheid om een OM System camera uit te proberen als je nog twijfelt om hem aan te schaffen. Laat ons je overtuigen! 

---

De prijs van deze exclusieve workshop is €39,95.  Aan het lenen van de camera met lens zijn geen extra kosten verbonden. Geef wel op bij boeking of je hier gebruik van wilt maken.

Klik hier voor meer meer informatie en aanmelden via de website van de FotoFair

Details

Begin: 1 juni 2024
10:00
Einde: 2 juni 2024
17:00
OM SYSTEM

E3 Strand, Buivensedreef, Eersel, Netherlands

Buivensedreef 10
5521 RN Eersel NB
Nederland

Gedetecteerde tijdzone