Skip to main content

Lär känna din OM-1 och OM-1 Mark II

med Ambassadör Henrik Karlsson


Datum: 3 april 2024
Tid: 19:00 till ca 21:00
Pris: 100 sek
ONLINE: plattformen Zoom 

 

Är du en ny användare av OM-1 eller vill få hjälp med grunderna?

OM-1 är en fantastisk kamera som har många avancerade funktioner och möjligheter till personliga inställningar som gör att du kan utvecklas som fotograf och få med dig fler bilder hem.

OM SYSTEM Ambassadören Henrik Karlsson tar dig igenom menyer och visar hur han har ställt in sin kamera för att den ska bli så “effektiv” som möjligt. Henrik kommer att visa dig sina favorit inställningar, hur han anpassat knappar och hur han använder special funktioner som t.ex. fokusstacking och ProCapure.

 

Alla deltagare kan ställa frågor och få hjälp. Se till att ha kameran redo och laddad så att du kan hänga med i inställningarna.

 

 

 

Mer information:

Plattform: Zoom
För vem?: Den här kursen passar bäst för en person som precis köpt sin OM SYSTEM OM-1 eller OM-1 Mark II eftersom du kommer att vilja följa med din kamera.

När du har registrerat dig för en kursen kommer du att få en e-postbekräftelse som innehåller en länk till zoomsessionen du deltar i. Innan du deltar i en session rekommenderar vi att alla deltagare besöker www.zoom.us för att registrera ett gratis konto eller kontrollera att befintliga konton fortfarande är aktivt. Se också till att du har den senaste versionen av Zoom. 

Alla Zoom-sessioner är säkrade med ett lösenord.

Details

Start: 3 april 2024
19:00 (UTC/GMT +02:00 - Europe / Stockholm)
End: 3 april 2024
21:00 (UTC/GMT +02:00 - Europe / Stockholm)
OM SYSTEM

Online event

Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

OM SYSTEM Ambassador
  • www.hknaturfoto.se
  • Henrik Karlsson

    Henrik is a photographer, writer and co-owner of Wild Nature photo tours. He is passionate about wildlife and the small macro landscapes. Has also documented all of Sweden's Orchids.

    Read more

Detected timezone