Skip to main content

Tervetuloa suositulle kotkakuvauskurssillemme!
19.-21.1.2024 - Utajärvi, Suomi

 

Kuvauskurssimme ovat hyvä mahdollisuus kuvata kotkia ja oppia uutta. Tällä kurssilla vietämme kaksi päivää kotkakojuillamme ja iltaisin käymme läpi kuvaamisen teoriaa. Tutustumme kojukuvauksen saloihin sekä maakotkaan kuvauskohteena. Kurssi on mahtava tilaisuus kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset kuvaamisesta! 
Olemme ruokkineet talvehtivia kotkia Utajärvellä jo yli 15 vuotta. Paikalla vieraileekin useita kotkia ja mahdollisuudet niiden kuvaukseen ovat erinomaiset. 

Kurssin ohjelma:
Perjantai: Saapuminen Villa Finnatureen Muhokselle klo 18.00. Päivällinen ja teoriaopetusta Villa Finnaturessa.
Lauantai: Aikainen aamupala ja eväät mukaan kojupäivälle. Kotkien kuvaamista koko valoisan ajan. Lähtö kojulta hämärän koittaessa. Päivällinen ja teoriaopetusta Villa Finnaturessa.
Sunnuntai: Aikainen aamupala ja eväät mukaan kojupäivälle. Kotkien kuvaamista koko valoisan ajan. Lähtökahvit ja kotiinlähtö kojupäivän jälkeen. 

Kurssin hinnasta -10 % alennus BirdLife Suomen jäsenyhdistysten sekä Polku ry:n jäsenille.
Kurssin tai osan siitä voi maksaa myös Smartumin, Epassin, eazybreakin tai Edenreding virkistysseteleillä - kysy lisätietoja toimistoltamme.

Osallistujamäärä: 4 – 6 kuvaajaa
Hinta: 665 € / osallistuja
Hinta sisältää: majoituksen pe-su, ohjelman mukaiset ruokailut, kaksi päivää kotkakojussa, kuljetuksen majoituksesta kojulle, opastuksen ja koulutuksen
Majoitus: Villa Finnaturessa yhden hengen huoneissa
Kuljetus: majoituksesta kuvauskojulle Finnaturen pikkubussilla. Saapuminen majoitukseen omilla autoilla tai sopimuksen mukaan voimme hakea ja viedä Oulun lentokentälle / rautatieasemalle (85 € / hlö / suunta)
Opastus ja koulutus: Jari Peltomäki

READ MORE AND BOOK AT FINNATURE'S WEB SHOP

https://shop.finnature.fi/fi/kauppa/kotkakuvauskurssi-19-21-1-2024/

Details

Start: January 19, 2024
End: February 21, 2024
Finnature

Utajärvi, Finland


91600 Utajärvi North Ostrobothnia
Finland

Other events

Detected timezone